Market Entry Turkki

Owner:

Founded: 27.11.2012

Regional focus: Turkey

Field of business: High Tech, Construction, Manufacturing, Agriculture, Education, Service Industry, Transportation, Consumer Goods, Recreat., travel, entertain.

Board language: Finnish, English, Turkish, Arabic

Palvelemme Turkin markkinoista kiinnostuneita suomalaisyrityksiä. Autamme Turkin markkinoille pääsyssä, oli kysymys sitten vientikaupasta, yritysostoista, tytäryrityksen perustamisesta Turkkiin, tai mistä tahansa Turkin liiketoimintaan liittyvästä.

80 miljoonan asukkaan Turkki on viime vuosina ollut maailman nopeimmin kasvavia talouksia. Turkin teollisuus on kasvanut nopeasti viime vuosina, ja maan lähivuosien suuret infrastruktuurihankkeet sekä kokonaisten kaupunkialueiden uudelleen rakentaminen ylläpitävät mm. rakennusteknologioiden ja energiateknologioiden kysyntää. Turkki kuuluu ns. Next11-kasvutalouksiin ja on myös merkittävä alueellinen talousmahti ja portti mm. Kaukasukselle, Lähi-itään ja Keski-Aasiaan. Lisää Turkin liiketoimintamahdollisuuksista voi lukea ryhmän perustajan blogista http://turkkinext10.blogit.kauppalehti.fi/.

Haemme ryhmäämme uusia jäseniä, jotka asuvat Turkissa, ja joilla on kokemusta maan liike-elämässä toimimisesta.