USA Business Advisors

Owner: Members:

Founded: 09.11.2012

Regional focus: United States

Field of business: Agriculture, Consumer Goods, Education, Finance, High Tech, Legal, Management, Manufacturing, Medical & Health Care, Recreat., travel, entertain., Service Industry, Scientific, Transportation

Board language: English, Finnish

Ryhmämme on muodostettu yhteistyössä Helsingin Seudun ja Minnesotan Suomalais-Amerikkalaisen kauppakamarin kanssa. Ota yhteyttä, mikäli olet tekemässä markkinatutkimusta, laatimassa strategiaa markkinoille tuloon, tai etsimässä liikekumppania.

Minnesota ja sen ympäristö tunnetaan terveydenhuollon ja laitevalmistuksen, cleantechin ja uusiutuvan energian, ruoanvalmistuksen, ja maa- ja metsätalouden kehtona, puhtaasta luonnosta ja kulttuuri-instituutioistaan. Twin Citiesien alue säännöllisesti sijoittuu huipulle Money-lehden vuosittaisessa %22Amerikan 100 Parasta Paikkaa Elää” vertailussa.

Ryhmämme jäsenillä on laaja-alainen kokemus eri teollisuuden aloista ja johtotehtävistä; juristiikka, pankkitoiminnot, yleinen johto, hankinnat, logistiikka, jakelu, myynti ja markkinointi. Olemme hankkineet kokemuksemme sekä B2B myynnin, että vähittäiskaupan parista. Ryhmämme kautta voit hyödyntää paikallisia resursseja, kuten MN kauppakamarit, MN High Tech Association, MN BioBusiness Alliance.